16 Şubat 2011 Çarşamba

Ayağa Kalkma Zamanı



          Juventus mağlubiyetinden sonra akıllara gelen 'acaba şampiyonluk gidiyor mu?'  sorusunu bertaraf etti Inter, Fiorentina galibiyetiyle. Samuel ve Lucio'suz çıktığımız maçı zor da olsa kazandık. Krizden çıkabilicek güçte olduğunu gösterdi Inter. Eksik olan maçı kazanıp aradaki farkı 5'e indirdik. Şimdi haftalardır sürdürdüğümüz mücadelede vitesi arttırmanın vakti geldi. Hafta sonu Cagliari maçı var evde, o maçı kazanıp rakiplerimizin puan kaybını bekleyeceğiz.
          Takımda Benitez'den sonra değişen çok şey var, mücadele ve ruh üst düzeyde, yeni bekimiz Nagatomo bile çok fazla sorumluluk alıyor. Çok iyi kumaşı var ama mutlaka tecrübe kazanması lazım, seri, atletik. Lahm'a çok benziyor. İyi pişerse Inter'in sıkıntılı sol tarafa ilaç gibi gelicek. Şimdilik kiralık ama Santon'la takas edilebilir veya bonservisi alınabilir.
          Milan maçına kadar önümüzde 5 maç var. Evde Cagliari,Genoa ve Lecce, dışarıda Sampdoria ve Brescia. Bu beş maçtan alınacak min 13 puan bizi şampiyonluğa çok ama çok yaklaştırıcak. Bu 5 maçlık süreçte Milan çok daha güçlü rakiplerle mücadele edicek. Tabi arada Şampiyonlar Ligi maçlarıda var, bunlar mutlaka iki takımı etkileyecektir ama bu 5 maç çok önemli. Napoli ve Lazio'da rakiplerimiz fakat basketteki maç sonunu oynamak terimi buraya cuk diye oturuyor. Bu takımlar maç sonunu oynarken çok zorlanıcaklar diye düşünüyorum. Samuel ve Lucio döndüklerinde çok daha güçlü olucaz, cezalı Chivu var o da dönücek.
          Juventus maçındaki pis kokuyu üstümüze sinmeden defettik.
          Işık göründü.
          Bu yol şampiyonluk yolu!..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder